Ciki ha nincs iphoneom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 08:04
1/16 anonim válasza:
iPhone párti vagyok, de egyáltalán nem ciki, ha nem ilyen készüléked van.
Nekem is egy régebbinek mondható 7-es készüléken van még ebben az évben, de 16 éves fejjel nem fogok kuncsorogni a szüleimnek az újabb modellekért, mert nem férne bele, majd veszek magamnak.
Tehát nem, egyáltalán nem ciki!
3/16 anonim válasza:
Nekem iphone se van, de nem ciki, ha neked nincs :D
4/16 anonim válasza:
az a ciki, hogy ezt megkérdezted, gondolom tini vagy
6/16 anonim válasza:
Ultraciki. Nem is tudom, hogy lehet ifos nélkül élni?!
Nőjj föl gyerek, és vegyél magadnak egy ifost, mint ahogy minden normális ember teszi.
7/16 Morzsi007 válasza:
12 éve van iphone-om, de soha nem azért mert villogni akartam, sőt az elején mikor telefonáltam inkább eltakartam, nehogy azért nézzenek le, mert ilyen telefonom van, ezt komolyan mondom. Az én szememben soha nem volt ciki, ha valakinek csak 20 000 Ft-os telefonja volt. Inkább az nagyobb probléma, ha valaki ezzel foglalkozik, ott van baj.
8/16 Shaddark válasza:
Nekem is volt régen (4), és amikor cserélni akartam anno, pont akkor olvastam az iPhonos gyemek munkásokról a cikkeket.
Kidobtam, vettem Samsungot. Eszembe se jutott Apple termékre nézni azóta.
Azóta ők is gyermekekkel dolgoztatnak...
9/16 Morzsi007 válasza:
Nem az Apple dolgoztatta a gyerekeket, hanem a cég, akit megbízott az apple, hogy gyártsanak telefont. Szerinted Samsung, ázsiai márka, náluk nem fordult ilyen elő.?
10/16 Shaddark válasza:
"Azóta ők is gyermekekkel dolgoztatnak..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!