Linuxon a JACK sound servert melyik paranccsal lehet leállítani?
Figyelt kérdés
Az én esetemben elindítani így kell: jackd -dalsa -dhw:Device,0 -r48000 -p718 -P
Na de leállítani melyik paranccsal lehet? Tudom, hogy ott a QjackCtl, amiben 1 kattintás, de itt most az lenne a lényeg, hogy ne foglalja a helyet a panelen, valamint automatikusan induljon, és álljon is le. Úgy, hogy bejelentkezéskor elinduljon, kijelentkezéskor (log out) pedig leálljon. Az automatikus indulás már megvan, de leállni viszont nem áll le, ha kijelentkezek, ezért kéne a leállító parancs is. Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de a neten egyszerűen nem találom.
2022. febr. 21. 14:35
1/1 anonim válasza:
"Lelövöd" a jackd-t:
killall -9 jackd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!