Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehet osztani egy laptopró...

Meg lehet osztani egy laptopról az internetet egy asztali gép felé kábellel és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
A laptop wifin kapcsolódik az internetre.

2022. febr. 20. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos van ott valahol egy router is, azzal kell összekötni.
2022. febr. 20. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Van router de most nincs olyan hosszú kábel. Az lesz a megoldás de addig kell egy ideiglenes megoldás
2022. febr. 20. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha szerzel valahonnan egy usb wifi dugót(akár használtan veszel egyet 1-2 ezerért, vagy addig kölcsön kérsz, amíg nem veszel kábelt) és az asztali gépet azzal csatlakoztatod a netre.
2022. febr. 21. 11:35
 4/4 Haburc ***** válasza:
Emlékszem, régen volt mobilnetem, felkerültem Zalaegerszegre, egyik kollegának kellet net. Win 7 alatt úgy osztottam, meg hogy csináltam egy ad hoc hálózatot. Ez már régen volt. Egyébként lehetséges. Win 10 alatt van egy olyan lehetőség, hogy Vezérlőpult, azon belül Hálózati és megosztási központ, utána bal oldalt van olyan, hogy Adapterbeállítások módosítása, ott keresd meg az Wi-Fi ikont, egér jobb gomb tulajdonságok majd Megosztás fül. Végül pipáld be a megosztást és az otthoni hálózatnál válaszd ki az ethernet menüt. Bár még én sem próbáltam, de szerintem műxik. Még egy dolog, ha 2 gépet kötsz össze direktbe, krossz kötésű LAN kábel kell, nem jó az 1-1-es.
2022. febr. 21. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!