Ha sok játék van a gépen akkor mondjuk belassulhat a gép?
Figyelt kérdés
Ha van egy főmerevlemez amin a rendszer, pár mese, és 5 játék van telepítve illetve néhány program. És van egy 931 Gb-os másik merevlemez amire lenne még 2 játék feltelepítve, és van már rajta egy játék.2022. febr. 20. 10:58
1/5 anonim válasza:
Igen ha tellítetettek a merevlemezeid akkor belassul a gép
2/5 anonim válasza:
Minél többminden van rátelepítgetve annál jobban lassul, mert teleírja pl a registry-t.
3/5 anonim válasza:
Nem lassulhat be ettől önmagában.De a kérdés is bután van feltéve.Látszik,hogy lövésed sincs a számítástechnikáról.Rendszer karbantartásd futass le esetleg.És próbálj meg érthetően kérdezni,hogy lehessen segíteni.
4/5 anonim válasza:
Itt mindenki kijelenti nagy okosan hogy nem lassul le. Pedig lelassul! Nekem 1.8-as dual coros régi procim van, és 1 giga memóriám. Bővíteni nem tudok, mert nincs pénz (közmunkás vagyok). Windows 8.1-et használok, mert ennyit bír a vas. Na és a lényeg hogy másfél havonta újrahúzom... Miért? Mert az újrahúzás után 30 mp-alatt bootol, és szépen fut. 2 hét múlva mér 40-45 mp alatt áll fel a rendszer, és a böngésző is érezhetően lassabb lesz. Kb 1 hónap múlva már kb 1 perc kell hogy bejöjjön az asztal, és nagyon belassul a google chrome. Ilyenkor szoktam ráengedni egy töredezettségmentesítőt, amitől kicsit javul ugyan, de mégsem az igazi. Aztán másfél hónapnál már annyira zavaró lesz az egész hogy újrahúzom. És hopp, utána megint baromi gyors lesz. Igaz, nekem hdd van benne, és a böngészőn kívül semmi mást nem használok, de számomra világos a helyzet. Belassul a rendszer. Sőt a frissítések is lassítják (azért van kikapcsolva). Nekem senki nem tudja beadni hogy nem lassul - amikor látom, érzem hogy marhára lassul. És ha nálam a 💩 gépen így érezhető a lassulás, akkor másnak a jó, csili-vili gépén is bizony van lassulás, csak lehet nem annyira érezhető mint nálam. De lassul. Lassul, és lassul. Az idővel, és a frissítésekkel. Aki nem hiszi az járjon utána.
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok.Ilyen kérdésre,ennyi infóból csak egy újabb felesleges kérdés itt a gyakorin,amire lehetetlen értelmesen válaszolni...Mindez meg van spékelve a kérdező hiányos számítástechnikai tapasztalatával...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!