USB-C USB-A átalakító Macbookhoz?
Vettem egy vezetéknélküli egeret amit Macbook Airhez (2020, i3) szeretnék használni, ezért vettem hozzá egy átalakítót, egészen pontosan ezt: Gembird USB 3.0 to Type-C A-USB3-CMAF-01 fekete adapter | PCX.hu Viszon nem működik. Kipróbáltam egy másik egérrel és azzal sem. Van-e tipp, hogy miért nem jó? A termék a hibás vagy a Macbookokhoz kell valami nagyon speckó dolog? Muszáj hivatalos Apple viszonteladótól vásárolnom átalakítót, mert csak azok működhetnek, vagy mit kell vegyek, hogy tudjak használni egy egeret?
(Örülnék ha valami ilyesmit tudnátok ajánlani, ami nem kábeles, hanem tényleg csak egy egyszerű c-ből a-ba adapter. Persze csak akkor ha nem a termék a hibás, hanem csak szimplán ez nem jó hozzá.)
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
akkor mi? van saját 'pöcke' amit be kell dugni?
Küldd vissza és vegyél egy bluetoothost! Sokkal egyszerűbb. Én is azt használok a mac-hez.
Bocsánat, csak nem értem miért kell mindenféle átalakítókkal vacakolni amikor van sokkal-sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, működőképesebb megoldás is. Főleg egy ilyen ócska szarral miért kell próbálkozni??
Ha a pcx-ről rendelted akkor olvasd el az értékeléseket is! Több embernek van akinél egyáltalán nem működött.
Ja de adok konkrét választ is, mert a végén mégegyszer le leszek b..va:
"A termék a hibás vagy a Macbookokhoz kell valami nagyon speckó dolog?"
Igen, a termék a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!