Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert kapcsol ki a laptopom,...

Miert kapcsol ki a laptopom, ha nem merult meg le?

Figyelt kérdés
1-2 hete azt vettem eszre hogy kikapcsol a laptop es nem birom bekapcsolni csak ha toltore rakom. Nem jelez hogx alacsonx az akkumulator szint. Sot most raneztem elotte meg 40% volt siman es egyszer csak elsotetult. Illetve eszrevettem hogy toltes kozbe van amikor feheren vilagit a kis bogyo oldalt hogy fel van toltve mikozbe a laptomon nem 100%ot ir, csak h pl 76% es mintha nem is lenne tolton. Majd gondol egyet es tovabb tolt.
2022. febr. 19. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan tippem lenne hogy kezd befingani az aksi. Hány éves a laptop?
2022. febr. 19. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Akku behalásra még egy +

Az akku elektronika érzékeli, hogy az egyik cella off, így egy 3 cellás akkunál 33,333... % kiesik a teljes kapacitásból. Bőven belefér, hogy 40%-nál kikapcsoljon és "pl 76"-nál ne töltsön tovább (nincs már akkor mit).

Nézz utána akkunak, vagy ha nem hordozod és kivehető, vedd ki és tedd el szűkösebb időre :)

2022. febr. 19. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Win 10-en nézhetsz egy battery reportot:

cmd-t futtasd rendszergazda ként majd illeszd be: powercfg /batteryreport /output "C:\battery-report.html"

2022. febr. 19. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat, olyan 3 es fel eves most
2022. febr. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!