Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Logókat, logótervezést, hogy...

Logókat, logótervezést, hogy lehet csinálni, megtanulni? Van rá egy tanfolyam?

Figyelt kérdés

Logókat szeretnék készíteni. Hogy kezdjek hozzá, és hogyan folytassam?

Lényegében, hogyan készíthetek logókat?

2022. febr. 19. 16:04
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem akadhat. Én kiadvànytervezőset talàltam, viszont alap, hogy van egy kézségszintű ps ismereted...
2022. febr. 19. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én Paint.NET progival csináltam. Volt egy alap, és kicsit alakítgattam. Egész jó lett.

[link]

2022. febr. 19. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem pl ez a második szakmám. Na nem logótervezés, hanem a grafika. De így, hogy logótervezés, nem opció :) Sőt, ami 20 éve volt 5 szakma, ma már ötvöződik és 5 szakmát egy embertől várnak el. Szükséges megtanulnod a vektorgrafikát, a logók nagy általánosságban régen is, most is vonalrajzok (vektorgrafikák) voltak. Ezen felül a színtant, hogy tudd mégis, mi kerül papírra (és/vagy képernyőre). Ha fiatal vagy, uccu neki, OKJ szakmában érettségi után 2 éves képzés. Papírral meg felvesz bármelyik cég olcsóért, de ott tudod megtanulni valójában a dolgot.
2022. febr. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!