Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassult be a Windows 10?

Miért lassult be a Windows 10?

Figyelt kérdés

Frissítés okozhat ilyet vagy mi lehet a probléma? Nem telepítettem semmit és alig van valami a laptop-on.

Majdnem 6 perc mire bejön bejelentkezési képernyő. Régebbi laptopról van szó, de azért ilyen lassú sose volt. Nagyon max. 1-2 perc volt a bejelentkezési képernyő megjelenése, tehát jóval lassabb most mint pár héttel ezelőtt volt.

2022. febr. 16. 15:26
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
A héten asszem jött ki nagyobb frissítés. Meg mintha a sysmain tekerte volna a merevlemezt, de kegyetlenül. Majd nézd meg a futó folyamatok közt.
2022. febr. 16. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Formázni, majd törölni a rendszer partíciót - majd teljes újratelepítést neki.

A sok frissítgetés egymásra rakódott, és teleírta a registryt. Rakd fel egyből a legfrissebbet a ms oldaláról, és egy ideig megint jó lesz...

2022. febr. 16. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a hátránya az ilyen kétnaponta foltozgatott rendszereknek, mint a Windows 10. Nem magával a frissítés tényével van a baj, hanem ahogy azt csinálják. Nem példa nélküli, hogy egyik-másik frissítés után egyik-másik gépen valami nem működött. Mint ahogy az sem példa nélküli, hogy egy frissítés után megnövekszik a hardverigény.

De természetesen más oka is lehet. Akár még egy meghibásodó háttértár is okozhat hasonlót. Láttam is rá példát, kezdett dögleni az SSD, a gép meg 3 óra alatt töltött be...

2022. febr. 16. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is hardverhiba, haldokló HDD... véletlen egybeesés.
2022. febr. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!