Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép szerelőnek hol...

Számítógép szerelőnek hol érdemes hirdetni magát?

Figyelt kérdés
Ezt a szakmát végeztem el, még nem dolgoztam benne, viszont gondolkodom rajta hogy elindulok ezen az úton. Ha maszekolni akarok hol érdemes elindulnom? 21/f
2022. febr. 12. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Manapság erre még van bármi kereslet?

Kb mindenkinek van már egy ismerőse, rokona, szomszédja, aki ért annyira a számítógépekhez, hogy hozzá tud fordulni ha akar valamit.

2022. febr. 12. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legolcsóbb vállalkozási forma jelenleg a KATA, ha jól emlékszem az 25000/hó ("félállásban"), teljes munkaidős foglalkoztatottság mellett. Erre jön a könyvelő díja, éves kamarai regisztráció, eszközök beszerzése. Ki tudnál "termelni" annyit, hogy bármi bevételre tegyél szert?
2022. febr. 12. 15:47
 3/7 NTBS ***** válasza:
Szerintem legyél vállalkozó és az interneten. mondjuk nagyban függ a sikered attól, hogy hol laksz és mennyire könnyen tudsz elmenni valahova.
2022. febr. 12. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Google Search

Ez nem úgy megy, hogy az ember nézelődik a neten és meglát egy hirdetést és akkor úgy gondolja, hogy jó, akkor szereltetek egy kicsit a gépemen. Így nem érdemes hirdetni Facebookon vagy Instán.

A probléma felmerül, emberünk beírja a Google-be, hogy Számítógép szerelő, esetleg még pontosít városra, kerületre. Ezért érdemes a Search-ben hirdetni.

1. weboldal

2. blog

3. Google Search kulcsszavas hirdetés

2022. febr. 12. 16:21
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szerintem erdemesebb egy helyre elmened dolgozni

ahol tapasztalatot is szereznel

es egyszerubb lenne minden mintha magad "hazalni" jarnal

biztos talalsz olyan helyet ahol szamitastechnikai gepeket szerelnek vagyis ertekesitenek, javitanak vesznek stb.

edeklodni kell keresnek e munkast

de ha maszekolni akarsz maszekolj, csak ugy hogy lesz beveteled?

havonta ha tiszteseges koltsegekel dolgozol nem lesz eleg etelre sem... egy kisvarosban

nagy varosban szinten a fentebb vazoltak miatt mivel a hivatasosok lenyomnak a porondrol

Ha csak nincs valami tobbed amit nyujtani tudsz

az pedig az ha fentiekbe az is belefoglaltatik hogy elektronikahoz is ertesz

vagyis forasztas elsosorban stb.

vagy hogy ertesz a hardverprogramozashoz

nos igen? Mert akkor mar lehet szep beveteled is

Pusztan konkret szamitogep szerelo onmagaban nem eleg ugyanugy ez ki kell terjedjen minden hasonlora, laptop, tablet, mobil

vagy egyeb eszkozok is, nyomtatok, van sok elektronikus (de szamitastechinkahoz szorsan kapcsolodo) eszkoz ezeken kivul is

2022. febr. 12. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Első körben ne vállalkozz szerintem semmire. "Ügyfélkört" leginkább a személyes ismeretségi körödben fogsz találni - idővel, emellett pedig el tudsz helyezkedni egy-két évre, persze hasznos volna ezen a területen, hogy gyűjtsd a tapasztalatokat. Azért FB óta elég egyszerű nagyszámú célközönséget elérni, szóval a népszerűsítést ott indítanám.

Egyébként anélkül, hogy rákeresnék, a "Számítógép szerelő" szakma milyen területeket fed le? Szóval szerinted mihez értesz?

2022. febr. 12. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Facebook oldal, saját weboldal, helyi újság(!). A többit hanyagold, nem éri meg.
2022. febr. 12. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!