Hát az a baj most egy kártya ennyi, amit érdemes is venni játékra…
2021. márc. 30. 01:43
2/6 anonim válasza:
Nem érdemes venni asztali PC-t, fizess elő microsoft gamepassra és nyomd azon. 3 ezer forint havonta.
2021. márc. 30. 05:05
3/6 anonim válasza:
Véleményem szerint nem érdemes úgy venni gépet, hogy erre meg erre a játékra kell, elég lesz az nekem. Eltelik fél, egy év, és lesz olyan új játék, amit szeretnél játszani, de már nem fog jól futni a gépeden. Én is elkövettem ezt a hibát, és mostmár legalább tíz játék van, amit játszanék, de nem tudok, mert vagy játszhatatlan, vagy szarul néz ki, annyira le kell szednem a grafikát. Meg is fogadtam, hogy ha újra veszek gépet, akkor csakis a felső kategóriából válogatok. Csak most meg rohadt drága minden, főleg a videokártyák. 200000 forint az kevés, ha normális áron lehetne venni mindent, akkor is legalább dupla ennyi kellene egy jó géphez.
2021. márc. 30. 07:25
4/6 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen igaz. Az igaz, hogy a kártya árak jelenleg az egekben vannak, de ha neked tényleg csak a GTA V-re és a forzára kell, akkor meg lehet oldani 200 000-ből. Leírok egy jó konfigot (lehet, hogy sokan fikázzák, de ebben a heéyzetben és ezekhez a játékokhoz nem rossz):
h410 lap
i3 10100 F-35000 ft
gtx 1050 ti-?
8 gb ddr4-15000 ft
cooler master elite 500 W-15000 ft
wd HDD 1 tb-10000 ft
120 gb SSD-opcionális-8 ezer forint
zalman s4 ház-12000 ft
Ezzel a konfiggal bőven tudsz játszogatni, és ha minden jól megy nem kerül többe 200 000 ft-nál. Régebben rx 570-et vagy gtx 1650-et javasoltam volna ebben a kategóriában, de sajnos a jelenlegi helyzetben ez nem kivitelezhető. Most ebbe a büdzsébe ez fér bele, ez sem olyan rossz konfig, egyébként az i3 10100 f RTX 2060 szintig kihajta a kártyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!