Mit jelent a “Windows Fixing”?
Tegnap nézegettem a win11-et, leszedtem valami programot a hivatalos oldalról ami megmondja elfutna e a gépen. (Nem tudom közre játszik e)
Na most este ahogy kiakartam kapcsolni a gépet, frissítést dobott fel. Hagytam had csinálja… ahogy felébredtem több, mint 9 órája ment már egy bizonyos “fixing (C:) és jelenleg a stage 2nál tart több mint 10és fél órája. Olvasgattam, hogy haldokolhat a vinyó, amin a rendszer van, hogy végig kellene várnom a dolgot… mi a legjobb, amit tehetek?
Fixing= javítás, helyrehoz stb... Stage= etap, menet, szakasz stb...
Ha ennyi ideje próbálja javítani, ott már komolyabb lehet a baj. Erre a vinyóra már ne tegyél rendszert, vagy fontos adatot.
Ha lehetőséged van egy másik gépbe át tenni vagy ebben a gépben egy másik meghajtóra teszel rendsazert és ezt a vinyót be teszed másodiknak utána nézz rá a HD Sentinel programmal szinte mindent megmond az állapotáról. Az ingyenes verzióban nem tudsz felület tesztet csinálni. Azt meg teheted az ingyenes HD Tune program Error Scan fülén.
Itt írnak a két programról és letöltési linket is találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!