Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baja a számítógépemnek?...

Mi a baja a számítógépemnek? Nem kapcsol be és csak sípol

Figyelt kérdés

1-2 éve nem használtam és most újra össze raktam és bekapcsoltam, kék képernyő volt valami hiba üzenettel amire már nem emlékszem csak valami 2000-es hiba és egy ":(" smile, talán.

Ezután eszembe jutott hogy van nekem 1 memória kártya amit kaptam, és ki akartam cserélni a régivel de nem ment bele, és ezért vissza raktam a saját memória kártyáját.

Ezután már be sem kapcsolt a monitor és most csak sípol folyamatosan a gép.

Windows 7

2022. febr. 9. 19:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Memória=RAM
2022. febr. 9. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanoda raktad? Nem lehet, hogy megsérült a foglalat? Jól benne van?
2022. febr. 9. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Alaplap típus, és a sípolás fajtája sokat segítene. Mi a típus és hogy sípol?
2022. febr. 9. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Már 100x ki vettem és vissza raktam a ramot de semmi..

Nem tudom milyen az alaplap, a sípolás meg folyamatos nagyon kevés szünettel

2022. febr. 10. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Márkás gép? Ha igen, annak talán van típusa valahol. A leírásában megnézzük, hogy melyik sípkód mit jelent. Ehhez mindenképpen pontosan kell tudni, hogyan sípol. Ennyi hosszú, ennyi rövid.
2022. febr. 10. 14:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Csak a monitor márkáját tudom, a sípolás hangját meg tudnám osztani de nem hinném hogy ennyiből meg lehet állapítani a problémát.. :/ próbálkozok még, ha nem sikerül akkor elbúcsúzok a géptől. Vagy felkeresek egy szerelőt.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2022. febr. 10. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézegettem a sípkódokat, valószínűleg általános memória (vagy egyéb) probléma, ami nem újdonság. Nincs olyan kód, hogy pl. rosszul van betéve, vagy sérült.
2022. febr. 10. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!