Mi a neve annak a Windows 10-nek ami egy pendrive-on van de nem telepítő, hanem csak bedugom és működik?
Hát nyolcas, azért nekem komoly kétségeim vannak azirányba, hogy ezt be tudja dugni egy monitor USB portjába, és működni fog, sokkal inkább erre lehet rádugni egy monitort. Ebben a videóban is ez igazolódik.
https://www.youtube.com/watch?v=9wwvvRa57d0
Úgy tűnik ma tényleg összejöttek a retardok az elektronika/számítástechnika kérdések alatt.
12-ilyet linkeltem én is.
"hogy ezt be tudja dugni egy monitor USB portjába"-ezt te gondoltad valamiért,senki más.a lényeg hogy létező és működőképes cuccról van szó.
"Nem mindegy."
Mindegy, ugyanis csak a panel mérete a különböző.
Kistestvér:
Micro hdmi, illetve 1 usb-c (dp alt mode) kép fogadására, illetve 1 usb-c töltésre. Azaz bármilyen eszközt tudsz csatlkaoztatni, ami (micro)hdmi és/vagy usb-c portokon keresztül biztosítja a megjelenítendő tartalmat.
20: Teljesen mindegy, csak hisztizik, engedd el.
19: tessék (előfordlhat, hogy nem teljes a videó bontása, nem tudom mennyi idő míg bekonvertálja magának):
Csak ahogy látom, én sehol sem említettem, hogy konkrétan a korábban linkelt sticket dugja usb portra. Ha már ennyire a szavakon lovaglunk. :)
Mindenki megértette a kérdést, amin látszott, hogy a kérdező nem ért hozzá, mindössze te regaszkodsz a szó szerinti értelmezéshez. Természetesen megszoktuk már az itteni színvonalat.
Végül pedig: nem, AZT a konkrét példányt nem fogod usb-ről használni, ahogy azt én sehol sem állítottam.
Letöltöd a winPE iso-t, az iso tartalmát rámásolod egy (akár usb2) pendrivera és bootolhatsz róla. PC viszont kell. De (fűnyíró)gép nem. :)
(kávéfőző)gép opcionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!