Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gép összerakás videókártya...

Gép összerakás videókártya nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rászántam magam, hogy lecseréljem a régi játszós laptopomat, és vegyek / építsek egy asztali gépet.

Gépemet mindenképpen Intel processzorral és a jövőben Nvidia grafikus kártyával szeretném használni.

azt hogy a jövőben, azt úgy értem, hogy most vennék egy "fél" setup-ot, minden lenne benne a videókártyán kívül.

Ehhez viszont olyan processzor is kell amiben van integrált.

Mivel játszom olyan játékkal is, aminél fontos az 1Magos teljesítmény, így fontos lenne számomra valami olyan processzort beszerezni ami jó eredményekkel rendelkezik ezen a téren.

A PC-t valahogy úgy kellene megépíteni, hogy a komponensek támogassák majd az újabb elemeket is, mivel nem tudom mikor vennék bele videókártyát stb.

A gép árára térve, videókártya nélkül olyan 200ezer Forintra tudok kalkulálni,

Köszönöm a segítséget előre is!

2022. jan. 29. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Hát még egy szar 1650 is 200 ezer szóval megértelek...
2022. jan. 30. 00:20
 2/3 szántóvető ***** válasza:
100%

coolermaster mb511 argb: 27e

i5-12400:75e

gigabyte b660m:43e

crucial ballistix 2x8gb 3600 cl16:31e

samsung 980 512gb:23e

be quiet pp11 600w gold:25e

2022. jan. 30. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:
2: A gépházon még akár spórolhat is kb 8ezer forintot [link]
2022. jan. 30. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!