Miert nem tudom telepiteni a windows 11-et?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az volna a problemam, h nem reg megjelent a windows upgrade-ban h valtsak win 11-re. En ezt letoltottem es probaltam volna telepiteni de a gepem ujraindult es azt irta ki h a szamitogepen vegzett modositasok visszavonasa folyamatban van. Igy tehat nem telepitett lofaszt sem. Mit csinaljak h ra tudjam rakni?
2022. jan. 29. 22:19
1/2 anonim válasza:
Gondolom azért nem sikerült a telepítés mert valamiért nem alkalmas a géped a Windows 11 futtatására.
2/2 anonim válasza:
#1 Az nem lehet, mert engedte a rendszer a kérdezőnek a frissítés megkezdését.
Kérdező, azt javaslom próbáld újra. Ha továbbra sem sikerül, akkor (amennyiben tényleg olyan fontos a frissítés) csak rakd újra a gépet egy Windows 11 telepítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!