Miért változtatott a hbogo?
Miért nem engedi a tvmen, régebben ment, most hogy belépnék azt írja:
Ezen az eszközön a hbogo nem támogatott.
Sajnáljuk, de ezen az eszközön az alkalmazás már nem támogatott. Az alkalmazáshoz továbbra is hozzáférhetsz, de kérjük, próbálkozz más eszközről.
Most komolyan ahhoz hogy használni tudjam új tvt kéne venni? Nevetséges.. Semmi baja a mostani okos tvmnek
#1 nem egészen, a 2015 előtti tv-ket már nem támogatják. Új tv-t kell venni, vagy okosítóbb eszközt.
Legalábbis ezt ïrták a honlapon, és én is szenvedtem a témával egy sort, de ha valaki tud valami trükköt, az szóljon.
De bármi is az igazság, kérdés hogy a felhasználókat miért nem tájékoztatják rendesen? Valahogy a torrent még mindig tutipp, akárhogy szopkodják fel egyesek a streaminget.
A kedvencem az volt, hogy végül egy netflixes filmet választottunk, ahol vagy minden szöveg alatt volt felirat ahelyett hogy csak az idegen nyelvű részek alatt lett volna, vagy sehol se. A minden alatt egyébként úgy értem hogy minden, kivéve pár idegennyelvű részt. :)
Sőt, nemhogy 2015, hanem LG-nél a 2018 előtti modellekből is OFF-oltak sokat!! Katasztrófa... undorító húzás a részükről...
"Most komolyan ahhoz hogy használni tudjam új tvt kéne venni? Nevetséges.. Semmi baja a mostani okos tvmnek"
Néhány ember a földön ezt fejlődésnek hívja. :)
Nagy szívás, barátnőm is így járt. Neki is javasoltam, hogy vegyen egy Mi Box S-t, azzal szerintem jó ideig nem lesz ilyen gond, nálam megy rajta az hbo go, és a max is fog.
Amit még nem próbáltam, hogy a telefonos hbo go alkalmazásból átküldeni a videót tévére. Talán az még működhet.
úgy érzem, hogy a torrent újra fel fog lendülni nemsokára mégjobban
jön a disney+ hbo max
régi tv-ket nem támogatják...
tartalmakat szó nélkül leveszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!