Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az Origin játékok...

Hogyan lehet az Origin játékokat elmenteni ha pl windows újratevés van?

Figyelt kérdés

Mert az Origin nem olyan mint a Steam,hogy bármit csinálsz a játékon belüli mentések megmaradnak. Már jártam így egyszer hogy több órát beleöltem egy játékba és elölről kellett kezdeni.

A mentési fájlok a "dokumentumok" mappában vannak,hogyha azokat átmásolom egy hdd-re akkor az elég lehet?

Csak mert nem tudom nálam mi van,lehet windowst kell újratenni,mert hibás az az ssd amin rajta van. És akkor megint elveszik minden

2022. jan. 27. 07:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez a klasszikus játékmentés-backup, amit leírtál: kimásolod a játék mappáját ahonnan beolvassa a mentéseket, majd újratelepítés után visszamásolod ugyanoda. A játék (ha nem felhőbe ment) csak annyit figyel, hogy az elérési útvonal meglegyen, és ha ott van mentésfájl, akkor azt beolvassa.
2022. jan. 27. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!