Hogyan működik?

Figyelt kérdés

sziasztok van egy oculus quest készülékem és gépre szeretném kötni de egy olyan kábel kell hozzá hogy az egyik fele USB a másik USB c csatlakozó

és eszt rendelni lehet valahol de a telefonom töltőjének a csatlakozója is USB és USB c gondoltam ki próbálom hátha működik

működött is de volt vele gond

a asztalomat be hozta láttam a monitort a készüléken keresztül és steamen le szettem egy ingyenes vr játékot és utána el indítottam

csak simán képet adott be játékról nem ment se jobbra se balra csak alt magában olyat is gondoltam hogy el indítom a gta v hogy működik e ott el is indult minden de nem bírtam irányítani se a kontrollerel se egér+Billel

de olvastam olyanról hogy a játékokat steamelni kell a szemüvegre és úgy működni fog eszt hogy tudom meg tenni ? segítene valaki ? le írná nekem eszt részletesen ? köszi elöre is

2022. jan. 26. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Magyarul meg én fogok megtanulni. Le tudnád írni érthetően, vesszőkkel, pontokkal tagolva, hogy mégis mire vagy kíváncsi. Mert ez így olvashatatlan.
2022. jan. 26. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
vesszőkkel, pontokkal ? istenem -.- legyen elég annyi hogy hogyan kell steamelni a játékot oculus quest készülékre számítógépről
2022. jan. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!