Miért omlik össze a rendszer vga driver telepítésénél?
Sziasztok. Mikor elkezdem felrakni a Nvidia Geforce GTX 470-nek a drivert (v391.35), Win 8.1-re, a telepítés elején, fekete lesz a monitor és újra indul a gép, aztán van hogy többször újraindul mielőtt betöltené a windowst. Van hogy betölti a wint, és vissza rakja magát a telepítés előtti állapotba, de van hogy kiírja a win betöltése előtt hogy kék halál, tölt valamit aztán vannak opciók hogy javíthatom a wint vagy vissza állítom egy előző állapotba. Ezt már többször eljátszottam.
Ezelőtt kipróbáltam Win 10-en, ott is ugyan ez a probléma volt. Kipróbáltam régebbi driverekkel (v350 valahanyas) azzal is ez a probléma volt. Kipróbáltam Win 10-en is és Win 8-an is hogy az Update-ben található, csak az Nvidia frissitéseket telepítem fel a frissen felrakott winre de ugyanez jött elő. Kitakarítottam a vidkarit, újra pasztáztam, megpróbáltam Win 8.1-en, a v391.35-ös drivert, de ugyanaz. És most itt tartok hogy felteszem a kérdést, szerintetek mi lehet a probléma, vagy a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!