Volt aki nyert a lottón úgy, hogy kispekulálta a számokat? Vagy valamelyik másik szerencsejátékon. Természetesen nem a főnyereményt.
Nem fog menni.Se matematikával,se máshogy.
Hozzátartozóm arra tette fel az életét,hogy kitalálja az Agykontrollal (volt ilyen tanfolyam(ok)on.) az 5-ös Lottó nyerőszámait.
Soha nem élt akkora nyomorban,mint most.
Nem titkolt célja volt,hogy szert tesz egy jövőbelátó képességre ez által,hogy elvégzi.
Csukott szem,visszaszámol és a "segítők" már mondják is a számokat...
Végre kezd visszatérni a munka világába és kezd rendeződni az élete (igen sok rábeszélésünkre és szembesítésre a saját hülyeségével).
Kemény sztori.. biztosan nem hülye ember a hozzátartozód. A szerencsejátékfüggőség egy komoly gond, itt látszik a legjobban, hogy mennyire. Én is nyitott vagyok a transzcendens, részben transzcendens dolgokra, és ezzel már én ki is tudnám magyarázni, hogy már nem is gond, nem is függőség, és így lenne az. Ez egy másfajta menekülés az életből, valósnak tűnő hamis reményt ad az embernek.
Köszönöm a válaszokat, el is vetem a gondolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!