Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki nem tud elérhetőséget...

Valaki nem tud elérhetőséget a PCX-hez?

Figyelt kérdés

Sem az emailre, sem a telefonra nem reagálnak.

Tegnap hoztam ki tőlük egy számítógépet, mint kiderült ram hibás.

A hibákat megelőzendő kértem összeszerelést, mert azt hangoztatják, hogy tesztelnek összerakás után.

Hát ezek szerint nem, windows telepítő kifagy, MemTest86 4 perc alatt 600 hibát talál.

Nem tanulták meg, amit már általános iskolában is oktatnak, hogy feladatmegoldás után ellenőrzés következik. Ha és amennyiben én erősáramú szakemberként így végezném a munkámat az emberéleteket követelne. Miért nem fordítanak a haszon-hajkurászás mellett tesztelésre is időt?

Tud valaki olyan elérhetőséget ahol hétvégén is elérhetőek, ha már a boltjuk nyitva van? 80km kocsikázás oda vissza az otthonom és a Dunapláza, ezért nem tudom elvinni potyára.

Szakmaiatlan és szétszórt hozzáállásukat csak tetézi az, hogy elfelejtették mellékelni az amúgy megrendelt, leszámlázott dvi-vga átalakítómat.

Mit tanácsoltok?

2022. jan. 22. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Panasz, árukereső értékelés, hívd őket fel mindennap. Mást nem tudok ajánlani
2022. jan. 22. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Várd meg a hétfőt, ha hétvégén nem dolgoznak, akkor úgy sem fognak válaszolni előbb.
2022. jan. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!