Valaki nem tud elérhetőséget a PCX-hez?
Sem az emailre, sem a telefonra nem reagálnak.
Tegnap hoztam ki tőlük egy számítógépet, mint kiderült ram hibás.
A hibákat megelőzendő kértem összeszerelést, mert azt hangoztatják, hogy tesztelnek összerakás után.
Hát ezek szerint nem, windows telepítő kifagy, MemTest86 4 perc alatt 600 hibát talál.
Nem tanulták meg, amit már általános iskolában is oktatnak, hogy feladatmegoldás után ellenőrzés következik. Ha és amennyiben én erősáramú szakemberként így végezném a munkámat az emberéleteket követelne. Miért nem fordítanak a haszon-hajkurászás mellett tesztelésre is időt?
Tud valaki olyan elérhetőséget ahol hétvégén is elérhetőek, ha már a boltjuk nyitva van? 80km kocsikázás oda vissza az otthonom és a Dunapláza, ezért nem tudom elvinni potyára.
Szakmaiatlan és szétszórt hozzáállásukat csak tetézi az, hogy elfelejtették mellékelni az amúgy megrendelt, leszámlázott dvi-vga átalakítómat.
Mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!