Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » DIGI (1272) ügyfélvárakoztató...

DIGI (1272) ügyfélvárakoztató zenéjének címe, esetleg elérhetősége ?

Figyelt kérdés
Sajnos, mellékelni nem tudom, de aki már hallotta, talán be tudja azonosítani.
2021. aug. 5. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg valami royalty free zene, nem hiszem, hogy a Digi fizetett volna egy zenéért. Ilyen alacsony havidíjak mellett nem fér bele.
2021. aug. 5. 09:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha olyasmi, amit te írsz, az azt jelenti, hogy lenyomozhatatlan, kideríthetetlen, mi az a végtelenített zene?
2021. aug. 5. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ezeket sajnos nem ismerik fel zenefelismerő alkalmazások és nem is ismertek.
2021. aug. 5. 09:28
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor úgy jártam ezzel, mint a TAX4 című film egy "aláfestő zenéjével".

Még nem találtam embert, fórumot, senkit, aki tudná, mi ez a zene, illetve hol lehet megszerezni... https://www.youtube.com/watch?v=IPMs3UkaZFc

Pedig, ahogy a kommenteknél láttam, más is keresi...

https://www.youtube.com/watch?v=8s2yboFEj_E

Köszi a választ: így jártam :(

2021. aug. 5. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A címe nem derül ki de a hsp computer magyarország csatornája felvette

2021. aug. 7. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2021. aug. 7. 10:53
 7/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget! : )))

+ 1. : Magyar nyelvű zenefelismerő letöltése Win10-re .

Kérlek titeket, küldjetek tippeket, melyiket érdemes!

2021. aug. 7. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
7) gondolom van telód.a guglit megnyitva ott a mikrofon gomb,ez kikeresi neked.jóval gyorsabb mintha a gépet vennéd elő minden alkalommal.
2021. aug. 7. 16:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Egyszerű butatelefonom van.

Közben keresgélek: hogyaszongya már a Google-nak is van valamilyen dalfelismerője, de olyasmi kéne, ami számítógépen is működik.

2021. aug. 7. 16:47
 10/12 A kérdező kommentje:

#5, #6 ! Már bejelentkezés után sem nyitja meg a YouTube, arra hivatkozik, hogy magánvideo.

Kimásoltam a linket, próbáltam konvertálni, hátha úgy "megszólaltatható" még a felvétel, de itt ( [link] ) is ez az üzi : An error has occurred (code: e1-3). Please try to convert a different video.

A vidtomp is : An error occurred (code: 1-6). As an alternative you can try to search the song on mp3juices.cc and download it from there.

Van vmi mód arra, hogy újra elérhetővé (és elmenthetővé) váljon egy ilyen "titkosított" felvétel, akármitől is vált most?

2021. aug. 26. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!