Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mire figyeljek ha számítógépet...

Mire figyeljek ha számítógépet veszek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új gépet a mostani helyett mert ez meg van halva, hiába lett százszor megcsináltatva csak az idegbajt csinálja nekem. Sajnos nem értek a gépekhez, ezért leírom hogy mit szeretnék vele csinálni hátha valaki tud ajánlani/segíteni. GTA V (ezen eddig tökéletesen futott, mára kékhalált kap tőle), valorant, Sims meg talán forza horizon amivel játszanék. Azon kívül más játék (ami hiper szuper gépet igényel) nem igazán érdekelne. Filmet/ sorozatot nézni. Szeretnék venni egy új gépet ami erre jó de sajnos én az ilyen dolgokhoz nem értek, csak felhasználói szinten. Tudnátok valamit ajánlani? Vagy hogy mit keressek a gépekben?
2022. jan. 20. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

a mostani miért kap kék halált?

lehet vinyó/ssd gond, de akár az is, hogy megtelik a memória (bár akkor általában nem kék halál van, hanem csak a program crashel, esetleg több program)

2022. jan. 20. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Leginkább arra hogy legyen kb 400 ezred...annyira fel mentek az árak hogy őszintén szólva nem is éri meg PC-t építgetni.

És ez a 400 ezer kb a belépő szint...

A helyedben inkább lap-top öt vennék amibe van egy normális videókártya. Az sem olcsó de jelenleg azzal is jobban jársz...

2022. jan. 20. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hogy rendes AGP slot legyen bene ne az Asrockos AGI mert abba alig találni videókarit meg nem is megy 8x sebességgel. :/
2022. jan. 20. 18:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ez mind kínai amit mondtatok😅nem tudom miért kap kekhalalt igazabol :( építeni amúgy sem szeretnék mert sík hülye vagyok hozza😅😅
2022. jan. 20. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak boltok ahol összerakott gépet árulnak vagy használtan is jófogáson, keress árban olyat amit venni akarsz majd, ide írd ki kérdésben hogy jó lesz-e arra amire te szeretnéd.
2022. jan. 21. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ehhez ilyen 10100F+1050Ti konfigot képzelek el legolcsóbban. 150 ezer körül... bár, lehet 180 már inkább. pill, körbenézek haprón...

huhú, most nincs jó használt konfig, így 200... atyoszgatyosz... hát ez pocsék ár.

Akkor egyszerűen csak egy 10100(F)/10105(F) procis alapgép + külön egy 1050Ti (vagy bármi jobb, amit a kereted enged. nézegesd az aprót..)

Jó lenne egy összeg meghatározva, hogy meddig lehet nyújtózni

[link]

[link]

kékhalált okozhat sokminden, de elsősorba a memóriára és a háttértárra kell gyanakodni. Ezekkel ellenőrizd őket:

HD Sentinel

Memtest 86

2022. jan. 21. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!