Ez működhet így?
Ha csinálok egy saját oldalt, ahová videókat töltök fel, és a tartalmat egy interneten böngésző ember megoszt, akkor annak az embernek az ip címét tudom látni, ha megosztja a tartalmat?
Hallottam ilyenről, hogyha megosztják, amit feltöltöttél, akkor láthatod az illető ip címét? Ilyen van? Az ip címmel egyáltalán mit lehet kezdeni? Ez kitaláció?
"Ha csinálok egy saját oldalt, ahová videókat töltök fel, és a tartalmat egy interneten böngésző ember megoszt, akkor annak az embernek az ip címét tudom látni, ha megosztja a tartalmat?"
Ha ő kitesz a videóhoz egy linket a saját oldalára, csetre, vagy akár ide a gyakorira, akkor nem fogod látni a megosztó IP-címét. Legfeljebb a látogató (a videót megnéző) IP-címét látod (vagy az általa használt VPN-ét).
"Az ip címmel egyáltalán mit lehet kezdeni?"
Te, mint ifj Vér István, kb annyit tudsz tenni vele, hogy leírod és vagy összetéped, vagy kiszínezed. Persze a hajadra is kenheted.
Nem tudod meg az illetőnek sem a nevét, sem a címét, sem az anyja leánykori hajszínét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!