Egy éve vettem egy laptopot,azóta nagyon lelassult.Én mint hozzá nem értő,tudok javítani rajta?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 12:01
1/7 anonim válasza:
Ha win 10 van rajta, akkor állítsd vissza alaphelyzetbe, és törölj mindent.
2/7 anonim válasza:
Ha nagyon hozzá nem értő, akkor kb. semmit. Esetleg egy Advanced System Care nevű programra keress rá és töltsd le....
3/7 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy milyen laptopról van szó, mert ha olyan, akkor a hozzáértő sem fog tudni csinálni vele semmit.
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 hat ha 1 eve jo (gyors) volt akkor lehet
Aki ert a finomelektronikahoz, hardverekhez
ha fizikai gond van vele
ha szoftveres akkor meg igazabol hazilag is tisztan ujratelepithetned, es nem telepitesz ra semmit amire nincs szukseged csak drivereket ami amit hasznalsz
5/7 anonim válasza:
4, de nem tudjuk, hogy milyen volt egy éve. Te tudod, hogy milyen volt? Nem? Hát akkor?! Ne akarj már MEGINT beleszaladni a hímvessző erdőbe, tátott szájjal, mint oly' sok alkalommal eddig.
6/7 anonim válasza:
Hozd el nekem, megjavítom. BP VI. ker.
7/7 anonim válasza:
lehet valami quilive-ot vett, arra meg inkább keresztet vessen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!