Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy éve vettem egy laptopot,az...

Egy éve vettem egy laptopot,azóta nagyon lelassult.Én mint hozzá nem értő,tudok javítani rajta?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha win 10 van rajta, akkor állítsd vissza alaphelyzetbe, és törölj mindent.
2022. jan. 16. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Ha nagyon hozzá nem értő, akkor kb. semmit. Esetleg egy Advanced System Care nevű programra keress rá és töltsd le....
2022. jan. 16. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Jó lenne tudni, hogy milyen laptopról van szó, mert ha olyan, akkor a hozzáértő sem fog tudni csinálni vele semmit.
2022. jan. 16. 14:11
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
18%

#3 hat ha 1 eve jo (gyors) volt akkor lehet

Aki ert a finomelektronikahoz, hardverekhez

ha fizikai gond van vele

ha szoftveres akkor meg igazabol hazilag is tisztan ujratelepithetned, es nem telepitesz ra semmit amire nincs szukseged csak drivereket ami amit hasznalsz

2022. jan. 16. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
4, de nem tudjuk, hogy milyen volt egy éve. Te tudod, hogy milyen volt? Nem? Hát akkor?! Ne akarj már MEGINT beleszaladni a hímvessző erdőbe, tátott szájjal, mint oly' sok alkalommal eddig.
2022. jan. 16. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Hozd el nekem, megjavítom. BP VI. ker.
2022. jan. 16. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet valami quilive-ot vett, arra meg inkább keresztet vessen.
2022. jan. 21. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!