Milyen alkatrészt kell kicserélni a számítógépembe hogy az mta serialom megváltozzon?
Amikor én is játszottam annak idején komolyabb játékokat, ahol elvileg volt serial ban nekem azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni. Hogy ez mennnyire igaz nem tudom..
Ha teljesen jogtalanul kaptál bant, akkor hagyjad szerintem nem érdemes komolyan foglalkozni ezzel a szerverrel ill. játékkal.
Szerintem hagyd a fenébe.
Nem ér annyit, hogy alaplapot cserélj miatta, ugyanis azt kell cserélni, de azzal, ha a gépeden aktivált a Windows, akkor az aktiváció is el fog veszni.
"patkányok az adminok ",
Nem úgy tűnik, hogy benned megvan a tisztelet és normális hozzáállás mások felé. A tiltás indoka is úgy tűnik, hogy a kis büntetés után is jár a szád vagy trollkodsz, ahelyett hogy csendben megvárnád amíg letelik.
Ha kitiltanak téged komolytalan viselkedésért, majd egyből azt keresed, hogy a tiltást mivel lehet megkerülni, azzal teljes mértékben igazolod hogy miért nincs helyed a közösségben. Keress másik szervert és tanulj meg játszani. Íratlan szabály vagy tanulság: az adminoknak pedig akkor is igaza van, amikor nincs, ne akarj okosabb lenni.
Leírtad a kommentek között, hogy "jail"-t kaptál, ami egy fix határidejű és lejárati idővel rendelkező felfüggesztés a játékból. Majd ezután csináltál még valamit, ami miatt végleges tiltásra változtatták, tehát te nem bírtál a seggeden megülni és elérted a permaban-t. Nem egyből végleges tiltást kaptál, csak gondolom felkaptad erre a vizet és elkezdtél hülyeséget beszélni meg az igazadat bizonygatni, esetleg ennek hevében még be is szólogatni, amit nem tolerálnak sehol.
Ide már úgy jössz, hogy az embereket lepatkányozod, majd nekünk el kellene hinnünk, hogy te egy nyugodt, megfontolt, érett ember vagy, aki áldozata a helyzetnek.
Semmit nem ér vele, mivel a játék valamelyik hardverazonosító szerint bannol. Hiába cserél felhasználót, IP, vagy akár netelőfizetést vagy háttértárat, ha olyan hardverelemet bannolnak amihez majdnem egy új gépet kell építeni. És persze akár több hardverelem és azonosító is egységesen bannolásra kerülhet, hogy ne tudják megkerülni a tiltást.
Viszont ezek tudatában elég nagy butaság úgy viselkedni, hogy végül véglegesen tiltsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!