Hogy kell törölni a rejtett hangouts névjegyket?
Figyelt kérdés
Laptopon beszélgettem és töröltem a beszélgetést is, a címjegyzékből elrejtettem a névjegyet de így meg benne van a beállításokba a rejtett névjegyeknél. Hogyan tudnám onnan eltűntetni? :)2022. jan. 7. 18:06
21/24 A kérdező kommentje:
Csak nekem nincs ott olyan opció, hogy hangout törlés, csak olyan, hogy névjegy elrejtés.. :/
2022. jan. 13. 11:03
22/24 anonim válasza:
Lehet, meg kellene próbálni telepíteni telefonra az appot, hátha abban sikerülne törölni a kontaktot, és ha sikerült, akkor törölni a telefonról a hangout appot is.
23/24 anonim válasza:
:( Beleolvasgattam több angol nyelvű fórumba, és azt látom, hogy azt mondják nem lehet direktben hangouts-ból törölni a kontaktokat, csak rejteni. Páran azt a megoldást javasolják, hogy mentést kell csinálni és exportálni/letölteni a gépre a gmail névjegyekről (a Névjegyek [link] vagy a Takeout [link] segítségével), majd ezután kompletten törölni az összeset - így végre sikerült kiüríteni/megszabadulniuk a feleslegessé vált hangouts kontaktoktól. Kijelentkezni a google szolgáltatásokból, majd vissza és importálni/visszatölteni a lementett névjegyeket. Névjegyek exportálása, biztonsági mentése és visszaállítása [link]
24/24 A kérdező kommentje:
Jövő héten megpróbálom ezt is megcsinálni! Nagyon köszönöm az eddigi segítséget is! ☺️
2022. jan. 15. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!