Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell törölni a rejtett...

Hogy kell törölni a rejtett hangouts névjegyket?

Figyelt kérdés
Laptopon beszélgettem és töröltem a beszélgetést is, a címjegyzékből elrejtettem a névjegyet de így meg benne van a beállításokba a rejtett névjegyeknél. Hogyan tudnám onnan eltűntetni? :)
2022. jan. 7. 18:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A Névjegyeknél [link] próbáltad törölni?
2022. jan. 12. 14:32
 2/24 A kérdező kommentje:
Írtam üzit! :)
2022. jan. 12. 15:01
 3/24 anonim ***** válasza:
Lépj be a gmail [link] alkalmazásba és utána kattints a jobb felső sarokban a Névjegyekre [link] ott tudod törölni, szerkeszteni [link] a kontaktjaidat. Ha már "rosszalkodás" :) azért nézd meg itt [link] a Hangouts-előzmények be- és kikapcsolása részt is.
2022. jan. 12. 15:16
 4/24 A kérdező kommentje:
Azt írja ki itt ahol írtad, hogy nincsennek névjegyek (csak vele hangoutsoztam), viszont a hangoutsban a beállításoknál ott van a rejtett névjegyeknél.. 🥺
2022. jan. 12. 18:52
 5/24 anonim ***** válasza:

Itt [link] azt írja:

"Névjegyek elrejtése

Ha el szeretnél rejteni egy névjegyet a listáról, mutass a nevére, és kattints a Továbbiak > Egyebek majd Elrejtés elemre.

Az elrejtett névjegyek megtekintése

1. Nyisd meg a Hangoutsot a hangouts.google.com webhelyen vagy a Gmailben.

2. Nyisd meg a beállításokat.

3. A Hangouts alkalmazásban kattints a Menü > Beállítások pontjára.

4. A Gmailben kattints a lefelé mutató nyílra.

5. Kattints a Rejtett névjegyek elemre.

6. Az elrejtett névjegyek újbóli megjelenítéséhez koppints a Megjelenítés elemre."

A 6. pont lehet érdekes. Megcsinálni az újbóli megjelenítést, és akkor talán már tudod törölni a Névjegyek közül.

2022. jan. 12. 19:08
 6/24 A kérdező kommentje:
Hú ha sikerülne nagyon boldog lennék! ☺️ Holnap megnézem laptopon hátha sikerül! Nagyon köszönöm a segítségedet, megírom majd, hogy sikerült-e!
2022. jan. 12. 20:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Azért gondolom, hogy sikerülhet, mert írtad, hogy a Névjegyekben nem látod, ami érthető, hiszen rejtett. Viszont ha feloldanád a rejtettségét, újból meg kell jelennie a Névjegyzékben, és akkor már tudod törölni. 🤞
2022. jan. 12. 20:09
 8/24 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem jó! Az nem tudom, hogy lényeges-e, de ő közben törölte azt az emailjét direkt a kérésemre, mert azt reméltem, hogy akkor eltűnik a hangoutsból, de nem tűnt el.
2022. jan. 12. 20:27
 9/24 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nincs több ötletem. :( Ez tűnt a járható útnak, ha újra láthatóvá tennéd/megszüntetnéd a rejtettséget majd a névjegyek között újra láthatóvá váló kontaktot törlöd. (a törölt mail-nek nem sok köze lehet hozzá, mert az az ő fiókjában volt ez meg a tiédben van) Esetleg még: nincs véletlenül ott az egyéb néjegyek [link] között?
2022. jan. 12. 21:29
 10/24 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos ott sem, az egyebek közt azok az email címek vannak akiktől emailt kaptam.

Egyszerűen nem értem, hogy hogyhogy nem lehet onnan véglegesen kitörölni, most akkor örökre ott marad a neve annak akivel beszélünk? Ez akkora hülyeség komolyan.. nem akarom elhinni! 🙁

2022. jan. 12. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!