Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan kriptovaluta amit...

Van olyan kriptovaluta amit lehet mobiltelefon bányászni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nincs, de ha lenne sem lennél vele előrébb.
2022. jan. 6. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor jobban nézz utána a kriptonak mielőtt belevágsz bármibe is.
2022. jan. 7. 04:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Az adja az értéket hogy nehéz bányászni tehát kevés van belőle.

Ha mindenki tudna bányászni akkor ki venné meg ? Ki adna érte pénzt ?

2022. jan. 7. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy Suzukim. Szeretnék vele indulni a Forma-1-en.
2022. jan. 7. 07:31
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: parancsolj: [link]
2022. jan. 7. 08:24
 6/8 Alex Fly ***** válasza:
Pi
2022. jan. 7. 08:57
 7/8 anonim válasza:
nekem a Pi van leszedve telóra, ezen kívül a StormGain, de ehhez le kell szedni a Crypto-t is, mert ezen keresztül tudod majd kivenni a pénzt. Meg nem régen a hiDollar-t telepítettem még. Ennek már van wallet-je, a Pi-nek nem biztos.
2022. jan. 7. 10:16
 8/8 A kérdező kommentje:

1/7: Rendben, köszönöm

2/7: Azért kérdeztem, mert nem tudtam, és megkérdezni jóval gyorsabb mint alaposan utána nézni, amúgy is erre van kitalálva ez az oldal, nem? Szó nem volt belevágásról, ha beleakarnék vágni, nyilván utána néznék....

3/7: Épp ez az, hogy nem értem minek fizet valaki olyanért, ami semmire se jó....

4/7: Értem én, hogy vicces akartál lenni (át is jött)... csak nem vágom a stílust, hiszen a kérdés egyáltalán nem volt provoktív, vagy lett magas lóról feltéve (szerintem). Egy egyszerű "Nem"-mel is beértem volna....

6/7: Köszönöm

7/7: Kösz a részletes leírást, ennyire nem érdekel a dolog.. :D A kérdés kizárólag informatív jellelű volt ;)

2022. jan. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!