Felejtsem el így az IT irányt?
A tanulás mindig is nehezen ment nekem, tanulásinehézségek miatt. Viszont érdekelne az informatika, azon belül is a rendszergazda szakirány. Legalább is múlt napokban észrevettem h van ilyen is és elgondolkodtam milyen jó is lenne ha értenék a gépekhez, rendszerekhez. Igenám csak utoljára több mint 10 éve ültem az iskolapadban, sok mindent el is felejtettem. És eddig teljesen mást csináltam, de szeretnék elmélyedni az informatikában és szívesen csinálnám jó lenne ha ez lenne a pályám..
Angol az annyira nem megy, van neten torrenten egy csomó informatikai oldal, könyv amiben az alapoktól is írják a dolgokat.. Ezért arra gondoltam hogy mi lenne ha magamtól tanulnám, felzárkóznék. És járnék angol tanárhoz aki segítene, tanítana angolból, heti 1-2 alkalommal, ezenkívűl én itthon tanulnám szorgalmasan, van sok szabad időm, jelenleg részmunkaidőben dolgozom.
Vagy felejtsem el? Azoknak való az informatika akik benne vannak ezt tanulják már évek óta és náluk nem volt ilyen több mint 10 éves kihagyás? Magamtól könyvekből nem tudnám megtanulni a dolgokat? Mindenképp kell valaki aki elmagyarázza?
Elvégzel egy gyors talpaló okj-t és autodidakta módon tanulva még lehet belőled informatikus.
Az ötlet nem rossz, de nem is egyik napról a másikra megvalósítható.
Leírtad, h hogyan kellene nagyvonalakban, most már csak rá kell feküdni és tolni ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!