Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » DirectX 9 et szeretnék használ...

DirectX 9 et szeretnék használni a CS:GO ban, hogy közelebb legyen a fix 300 fps. Ez meg oldható vagy felejtsem el? Vagy a SHADER MODEL alacsonyra állitásával alapból directX 9. 0 lesz?

Figyelt kérdés

pár hónappal ezellött még több fps em volt de a valve javitott a játékon és lecsökkent.

szomoru hogy 5 éves játéknál egyre jobb gépre van szükség.

én ezt a directX számlájára írom,hátha ez lehet a probléma.

a gépem: msi z170a gaming M3

intel i5 6600k

asus gtx960 oc turbo 4gb

kingston Hyper furry 8gb ddr4

ssd win10

a játékot leg alacsonyabban játszom kivéve az árnyék,amit amugy mindig hanyagolok az fps érdekében de a CS:GO ban ez nagyon fontos.

2016. dec. 19. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:

"szomoru hogy 5 éves játéknál egyre jobb gépre van szükség"

A hardver piacnak van erre szüksége.

Nem a DX a probléma.

2016. dec. 19. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ.

sokat dobna rajta még egy 8 gb os ram?

vegyek esetleg még egy ugyan ijen kártyát sli be vagy inkább vegyek mondjuk egy 1070 est ha persze lesz rá keretem.?

vagy a ram nem dobna lényeges fps növelést?

AZ SLI-t szereti vagy rühelli a cs go?

2016. dec. 19. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
1070+i7-6700K a megoldás.
2016. dec. 19. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

vissza tértem hogy át adhassam megszerzett tudásomat.

a számitógépem ugye adott.

egyedül a win 10 a súlyos probléma.

amint bekapcsoltam a cs-t, irta hogy megy az Xbox felvevö pedig még életembe nem regisztráltam.

végül megtettem és nem lett sokkal jobb.

200-150 fps körül mozhott.

ha hasonló konfigot nézünk youtubon általába 200 250 környékén látjuk az összeset.

pedig ennél többre is képes a masina.

nincs más lehetöség mint hogy win 7 et használjuk hiszen abbol lehet kihozni a legtöbbet.

win 7 telepitéseim rendszerint kudarcba fulladtak.1,2 alkalommal sikerült és miután megint zavart érzett az eröben váltottam win 10 re.

a tapasztalat az volt hogy a win 7 telepitése során lefagyott a billentyűzet és az egér, igy nem tudtam a tovább gombra nyomni.6 alkalommal sem.

gondoltam biztos nagyon karcos a lemez.

megprobáltam pendrive rol-nagy jövőt josolva, de rendszerint ez is ugyan azt produkálta.

kiderül hogy az ssd nem szereti ha pendrive-rol telepitik a win7 et föleg akkor ha particiokra van bontva.

ezért pendrive-rol csakis ugy lehet ha az össze particiót törlöd és arra telepited.

de ez még nem volt elég ugyanis más tényezö is közbeszólt.

a hiba oka a GPU.

akiknek AMD procia van azok sírhatnak hogy nincs beépitett videó kártya,az intellel ellentétben.

az az is valószinö hogy az AMD GPU val nem lessz ijen probléma telepités közben.

akinek NVIDIA gpuja van azoknak ez az eggy és egyben relative egyszerü megoldás enyhülést hozhat.

a win7 telepitése önmagában még nem elég hogy több fps-ünk legyen mint amennyit produkált(150-250).

az alaplapi driver telepitésénél érdemes mindent hagyni a fenébe és csak a lényeget telepiteni.

pl chipszet driver realtech audio driver esetleg usb 3.0 és ennyi.

én eleinte a win telepités után egyböl raktam az alaplapi driverekt és igy engedte hogy a proci GPU ját is telepitse.

ki is probáltam ezek után rögtön a cs go-t és meglepödésemre 150 fps em volt.

nem rossz egy procitol.

végül be raktam a GPU kártyát. telepitettem a drivert és semmi többet, mert az csak paraszt vakitás.

pl: nem lessz több fps attol hogy be tudom bindelni hogy éppen hangos legyen a gép vagy halk.

fel raktam végül a razer cortex programot mostanába már csak megszokásbol.(sajnos nem probáltam ki nélküle hogy nem e fps növekedés.

hogy számokat mondjak amiket eddig láttam kb 50mb ot használ és 300-400mb ot szabadit fel.

az nvidia drivert nem szabad frissiteni.

az Nvidia experiest nem szabad még csak bekapcsolni sem.

jöhetnek a windows beálitásai:

vezérlőpult-minden vezérlőpultelem-rendszer-rendszer speciális beállitások- teljesitmény-a 3. a legjobb teljesitmény.(ettöl csunyácska lessz a windows viszont több fps).

vezérlőpult-energiagazdálkodási lehetőségek-további sémák megjelenitése-teljesitmény centrikus.

(ha le van töltve a razer cortex akkor ennél egy uj lehetöség jön fel és automatikusan azt válsaztja).

nvidia beálitást nem részletezném maradjunk annyiba hogy csak teljesitményre huzom a megjelenitést.

és utoljára a játékbeálitásai+ console prancsok de az már lényegtelen.

ezzel elértem a 370 450 közötti fps-t

mint mondtam youtubon ugyan ez a config 250.

2017. jan. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!