Az "autokms" tuti vírus?
A lényeg hogy vírusos volt a gép, és windows fájloknak álcázta magát, főleg az appdatában találtam rá, de elég valószínű, hogy a rendszer többi részébe is beette magát.
A windows defender az autokms-t is vírusnak jelezte, de ez lehet, hogy csak a kmspico miatt van, vagy tényleg lehet vírus?
Azért lenne fontos, mert a gép szervizből jött vissza, a windowst is ők telepítették rá, és állításuk szerint eredetit... :D Jó lenne meggyőződni valahogy róla hogy tényleg kmspico és akkor már joggal gyanúsíthatom meg őket hogy átvertek.
A kérdésemből lejöhetett, hogy ezt én is tudom...
De mivel volt egy vírus a gépen ami windows fájloknak álcázta magát, ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy annak is csak álcázta magát és igazából nem használtak kmspicot?
A KMS maga nem vírus. Azonban előszeretettel "hamisítják", és létezik belőle vírusos verzió...
Igazán már nem érdemes használni, mert az internet tele van olcsó kulcsokkal. Az biztosan nem fertőz...
Ha a szervíz kms tört windows-t tett fel neked, lehet hogy maga a windows is "tákolt".
Legálisan, és ingyen le lehet tölteni a microsoft oldaláról az eredetit.
#6 kmsspicoval az eredeti windowst be lehet aktiválni.
Évek óta a Microsoft weboldalról szedem le az telepítőt és azt aktiválom be kms-sel.
A kb minden vírusírtó kiszedi, megnehezíti a használatát. Akkor is ha nem vírusos az 'aktivátor'.
Könnyen lehet hogy kikapcsolva hagyták a vírusírtót vagy újra scannelte a gép a fájlokat és meg találta.
90% hogy nem tákolt windows van a gépeden hanem hivatalos helyről letöltött, csak licensz lett "lopva" rá kms-sel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!