Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha a Moodle...

Mi a teendő, ha a Moodle felületre nem tudok bejelentkezni laptopról, Chrome-ban?

Figyelt kérdés
Feljön ugye a moodle bejelentkezési oldala, rá kell kattintani, hogy "bejelentkezés az egyetem polgárainak". Arra nyomva egyhibaüzenetet kapok egyből (nincs lehetőségem beírni a bejelentkezési adatokat, rögtön a hibaüzenetet kapom). A hibaüzenet: The given username contains invalid characters. Tehát a megadott felhasználónév (amit ugye nem volt lehetőségem megadni), helytelen karaktert tartalmaz. Amit eddig tettem: felvettem a kapcsolatot az egyetemi IT részleggel, valamit csináltak, ellenőriztem, ugyanaz a probléma. Ezután azt mondták tötljem a sütiket, amit szintén megtettem, továbbra is ugyanaz a gond. Inkognitó ablakból működik és más böngészőből is, sőt minden más eszközön működik Chrome-ban is. A célom az lenne, hogy mindenféle extra lépés nélkül működjön a normál chrome-ban. Köszi, ha valakinek van ötlete

jan. 9. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy törölted a sütiket? Próbáld meg ismét törölni őket.
jan. 9. 11:57
 2/2 A kérdező kommentje:
3x töröltem őket és egyszer sem történt semmilyen változás
jan. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!