Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fejhallgató állvány annak is...

Fejhallgató állvány annak is hasznos lehet, aki nem "gamer"?

Figyelt kérdés

Nem sima állványra,hanem usb portosra gondolok, ami világít is alul.

Tehát sima tartóhoz képest "extrább".

2022. jan. 3. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gamerkent is haszontalannak tartom.
2022. jan. 3. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A ,,Gamer" név általában lehúzás. Nekem nagyjából mindenből ,,irodai kiadás" van, a ház pl. kétszer olcsóbb volt, mint ugyanabból a típusból a Gamer(a gamer tele volt RGB-vel, ami nekem nem kell az asztal alá), de még más dolgokon is nyertem. Egyedül a billentyűzetet, meg a videókártya(ha ez egyáltalán gamernek mondható), ami gamer, a többi nem. A billentyűzet azért, mert csak gamert találtam, ami kicsit minőségibb és van fasza háttérvilágítása. Ha van, amire használd, akkor nyugodtan, ilyesmioből én is megvettem volna a gamert, hiszen alig találni mást.
2022. jan. 3. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen világítós gedvák mind értelmetlenek. Viszont a sima állvány igencsak hasznos.
2022. jan. 3. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Hasznos, foleg ha mondjuk vmi mubor bevonata van a fejhalgatod pantjanak, azt eleg konnyen kikezdi ha csak siman ravagod az asztalodra mindig
2022. jan. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!