Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kőkemény fps dropok mindenhol,...

Kőkemény fps dropok mindenhol, meghal a laptop?

Figyelt kérdés
1 éve vettem a laptopot (asus k50). Anno szépen tudtam vele gta4ezni akár mediumon is, 20-25fpsel. Mikor kijött az AC2, csodaszépen futott maxxon. Most épphogycsak elérem a 10fps-t mindkettőnél. (Borderlands lowon is be-beszaggat) Kérlek a registry,spyware,vírus,trójai,frissdriver tanácsokat inkább le se írjátok, nem vagyok laikus, végigjártam az utat de változás nem történt. Friss oprendszerrel ugyanez. Ha valakinek kicsit messzebbmenő ötlete van, kérem ossza meg velem. Köszönöm
2010. szept. 7. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak a hideg sz@rt sem ér a levegő megfelelő áramlása nélkül. És hiába veszed oltásnak (milyen szép a magyar nyelv, flamelés, mint lángolás magyar megfelelője az oltás), pont ez a legnagyobb baj a laptoppal, hogy semmi helye nincs a levegő mozgásának, pláne ha le is rakódik a por. Veszel sűrített levegő sprayt, és a hűtőnyílásokon átfújod, az szokott segíteni a helyzeten. A vízhűtés vagy folyékony nitrogénes (honnan jött a hélium???) hűtés is csak akkor segít, ha van áramlása a folyadéknak...
2010. szept. 18. 11:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszi. Amúgy az amd-s srácok hűtöttek egyszer processzort folyékony héliummal abszolút nullára és viccnek szántam :)
2010. szept. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!