Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kőkemény fps dropok mindenhol,...

Kőkemény fps dropok mindenhol, meghal a laptop?

Figyelt kérdés
1 éve vettem a laptopot (asus k50). Anno szépen tudtam vele gta4ezni akár mediumon is, 20-25fpsel. Mikor kijött az AC2, csodaszépen futott maxxon. Most épphogycsak elérem a 10fps-t mindkettőnél. (Borderlands lowon is be-beszaggat) Kérlek a registry,spyware,vírus,trójai,frissdriver tanácsokat inkább le se írjátok, nem vagyok laikus, végigjártam az utat de változás nem történt. Friss oprendszerrel ugyanez. Ha valakinek kicsit messzebbmenő ötlete van, kérem ossza meg velem. Köszönöm
2010. szept. 7. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Esetleg újra lett telepítve a gép?

Lehet hogy nem frissítettél videókártya illesztő programot.

Más nem jut eszembe, általában ha haldoklik a gép az nem érezhető az ilyen dolgokban.

2010. szept. 7. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Kemény dolog az élet, de már 1 évvel ezelőtt is teleszartuk a 0%-os "laptop nem játékra való" hozzászólásainkkal a "milyen laptopot vegyek játékra?" kérdéseket...

Gondolom kitakarítva, portalanítva még nem volt az egy év alatt.

2010. szept. 7. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Laptop NEM játékra való!

és beírom ezeregyedszer is! húzz csak le nyugodtan nullára, úgyköllött, megérdemled!

Nem hallgatásnak nyőgés a vége!

2010. szept. 7. 23:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt a heti pár órát amit időm enged játszani vele, nemfogja megsínyleni. Mivel garanciás, én nem szedhetem szét takarítani. Egyszer cseréltek benne dvd-t ott fújták ki a srácok. vga drivert többet is próbáltam (régit-újat) különösebb változást nem vettem észre.
2010. szept. 8. 02:16
 5/12 A kérdező kommentje:
És megkérném a tisztelt két utolsó válaszolót(minden offenzív szándék nélkül), hogyha nemtud a kérdésemre válaszolni, akkor inkább ne is tegye, nincs értelme a flamelésnek. Köszönöm
2010. szept. 8. 02:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Te beszélni magyar? :D ("fps droppok"???, "flamelésnek"???) Döntsd már el milyen nyelven kivánsz beszélni! :D

A kérdésre válaszolva, nézd meg, hogy nem-e melegszik túl. Többet nem tudok segiteni, mivel ide azt irtad, hogy már portalanitva is volt, meg az op. rendszert is újratelepitetted, más nem maradt, csak a túlmelegedés, vagy az, hogy kezdni megadni magát.

2010. szept. 8. 09:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Beszélni magyar, ezek csupán a rossz szokások :) Pont ma hajnalban jutott eszembe, hogy milenne ha kapna egy komoly hűtést, ígyhát kiültem vele a teraszra. ( gyorsan megbántam ugyanis 10 fok volt) a coretemp által mutatott érték azonnal zuhant 6 fokot de nemsokat javított a helyzeten. Talán beszerzek egy kis folyékony héliumot hozzá :)
2010. szept. 8. 10:12
 8/12 anonim válasza:
bevált a k50 neked?
2010. szept. 15. 22:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, én nagyon szeretem. Ha tehetném megint ilyet vennék. :)
2010. szept. 16. 10:40
 10/12 anonim válasza:
szoktál rajt játszani? és ez 69 v 96 ?
2010. szept. 17. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!