Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem működő kijelző mellett,...

Nem működő kijelző mellett, hogyan tudnám kinyerni az adatokat a telefonomról?

Figyelt kérdés

Az év utolsó napján sikerült úgy betörni hűséges kis telefonom kijelzőjét, hogy gallyra ment az egész, világít, de sárga csíkos az egész. Az ébresztő meg a szundi is szólt, szóval az agya rendben kell, hogy legyen, viszont 20.000 ft-ot már nem fogok egy újabb képernyőcserére áldozni (sokkal sz@r@bb mint az eredeti volt, már bánom hogy cserélve lett) így új teló után néztem.

Na de most jön Murphy kapitány, ugyanis lusta voltam a napokban leszedni azt a több mint 1000 képet, amire úgy azért igényt tartanék...

De ugye hiába dugom rá az USB-re, a képekhez nem férek hozzá PC-ről, mert ahhoz engedélyezni kéne a telefonon a hozzáférést. Amit nem lehet, mert a képernyő nincs többé :)

Ötletek?

(Android, Huawei Nova készülék)

2021. dec. 31. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az érintésre reagál, vakon be kell kapcsolni az adatátvitelt. Ha nem, akkor adatmentés. Az fog annyiba kerülni mint a képernyőcsere, de tanulópénz, hogy ami fontos, arról mindig legyen másolat.
2021. dec. 31. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem volt összeszinkronizalva a google photos alkalmazassal?
2021. dec. 31. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam a vakon nyomogatással, de úgy tűnik az nem jött össze. Akkor elviszem egy szakihoz, köszönöm!

Nem volt google fotókkal szinkronizálva.

2021. dec. 31. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!