Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem tudok dvd filmet...

Joco197905 kérdése:

Miert nem tudok dvd filmet kiirni lemezre?eddig windows 7 volt most hogy ujj pc vasaroltam windows 10 van rajta es ezzel keptelen vagyok filmet irni plussz le sem jatsza a dvd filmjeimet . Meglehet ezt oldani valahogy? Kosonom a valaszokat

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#2 vagyok:

XDXDXD

Eddig azt nem mondtad vázze, hogy ASZTALI DVD-n akarod nézni! Vagyis nem számítógépen.

Parancsolj: [link]

2021. dec. 26. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Ismét #2:

Ne tévesszen meg hogy converter a neve. Univerzális.

2021. dec. 26. 13:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Megint #2:

Most néztem hogy a linkem az 1.2-es verzió, ami vicc. Bocs.

Ezt töltsd le, ez ugyanaz mint amit én is használok:

[link]

2021. dec. 26. 13:25
 14/18 P.O.C. ***** válasza:
100%

"letöltöm torrentrol a dvd filmet es egy az egyben azt a filet teszem rá a lemezre windows 7 el ez igy müködött"

Mert gondolom a Windows 7 -nél az iso -hoz alapból a beépített képfelíró szoftver volt társítva. Így az helyesen írta ki, tehát kibontott formátumba került a lemezre az ISO.

Neked mint már mondtam a képfelíró funkció kell. Minden író szoftverben van, ne kelljen már a szádba rágnom. Találd fel magad!

Pl. ImgBurn -el: https://www.youtube.com/watch?v=T-v4ojCVSBI

2021. dec. 26. 13:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Vagy win10 beépített szolgáltatásával:

[link]

[link]

2021. dec. 26. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

#14-nek:

Asztali DVD-re hiába próbálsz kibontott ISO-t, nem fogja lejátszani. A DVD lejátszóknak saját protokolljuk van. AUTORUN.INF, IFO, VOB, és BUP kiterjesztésekkel. Ha egy egyszerű "mezei" DVD, akkor így kell megírni a lemezt hogy lejátssza.

2021. dec. 26. 13:57
 17/18 P.O.C. ***** válasza:

#16: Mert én miről beszélek szerinted? :D

Pont ez a cél, hogy így írja ki! És ha a képfelíró funkciót használjuk pont így fogja. Hidd el nem egy Video DVD -t írtam ki életemben. Nekem is volt asztali DVD lejátszóm, míg nem vált tökéletesen elavultá.

Ma már értelmetlennek látom őrizgetni, cserélgetni a sok korongot. Leszedem a sokkal jobb minőségű MKV -t TV BOX -al torrentem, ha megnéztem és eleget seed -eltem, törlöm.

2021. dec. 26. 14:11
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitseget a 14 es válasz oldotta meg köszi a linket letöltötteem a programot minden jo lett
2021. dec. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!