Tudtok e nekem abban segiteni hogy neten vásároltam telót amit egy hete letiltott a szolgáltató hogyan tudnám tovább használni? Mert szeretem ezt a telót csak ugye vodás volt de most semmilyen csak netezni tudok semmi mást kösszi a válaszokat
Két lehetőség:
törvénytelen mód - keresel ehhez értő embert, s reménykedsz, nem csípnek el
törvényes - felkeresed a vodát, s rendezed velük a dolgot
ha nincs akadálya, akkor kikódolják, persze pénzért
Persze csak akkor, ha nem sáros a dolog, amire van esély, mert miért is lett letiltva
Lehet lopott, nagyobb számlatartozás stb.
És mi van a telefonszámmal? Az maradt? Nem nálad keresik az előző tulajt?
Akkor mi a frászkarikában? Találjuk ki, hogy mit akarsz?
A telefon vodás, ha igaz. Ha a te SIM-ed nincs tiltva, mégsem tudsz telefonálni, akkor a készülék maga lett tiltva. Gyanús, hogy lopott.
Az nehezíti a helyzetedet, hogy ha tudtad azt, hogy le van tiltva, akkor feljelentés esetén magad is bajba sodrod, mert orgazdaságot állapíthatnak meg.
Ha semmi nyoma, semmi tanú nincs, akkor ki lehet esetleg dumálni. Akkor sem könnyű, főleg, ha feltűnően olcsó.
Vannak megbízható netes oldalak. Onnan kell vásárolni legközelebb. Azok ilyen esetben is tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!