Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretném le cserélni a papír...

Szeretném le cserélni a papír füzetet digitálisra.Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem akarok valami bonyolult működésüt. Ha jegyzetelek azt át tudjam vinni valahogy telóra vagy laptopra. És fordítva hogyha ez a tudás nem drágítja meg a készüléket , pdf,doc, (esetleg könyvekhez való file) feltudjak rá tölteni és arra írni esetleg.

Amit én keresek az ,hogy hívják amugy? E notepad , e papir vagy mi?

Nem igazán akarok 100 ezreket ki adni érte

2021. dec. 24. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Háát én iPaddel csinálom mert tudok jegyzetelni vele diasorokra, dokumentumokra PDF-ekre és társai.

A sima az olyan 120 körül van plusz a toll ami kb 30

Láttam 1-2 jó e-inkes tabletet de a legtöbbje hasonlóan drága és még funkcióit tekintve is jóval kevesebbet tudnak mint egy sima tablet egy tollal.

Samsungnak is van emlékeim szerint olcsóbb tabletje amihez lehet venni tollat, ha az ipades opció túl sok.

Egyébként nagyon megéri, nem veszítem el a jegyzeteket, az hogy rá tudok írni + dolgokat, pedig sokat segít.

2021. dec. 24. 23:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vehetsz egy jegyzetelésre alkalmas e-book olvasót, vagy egy tollat támogató tabletet, pl. Huawei MatePad, Samsung Galaxy Tab S6 Lite, utóbbiak szerintem olcsóbbak.
2021. dec. 25. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!