Milyen nyomtatóval lehet tökéletes kártya lapokat nyomtatni?
Szeretnék egy saját játékhoz kinyomtatni kártyákat ami tényleg olyan mint egy kártya. Pl.: yugioh vagy pokémon kártya.
Azonban csak sorozatgyártásnál találtam ilyen gépeket ami 10 millió körül mozog. Tudtok olyan nyomtatót ami megfelelne 1-2 pakli kinyomtatására jó minőségben?
Mindenképpen saját nyomtatót szeretnék. Köszi. :*
Az se rossz, de egy fokkal profibbat szeretnék. ^^
A laminálást lehetőleg kihagynám.
Kártyanyomtatásra ipari gépeket használnak. Az otthoni nyomtatók nem képesek ilyenre, egy fokkal jobb az irodai nyomtatók, azok többnyire több papírtípust is 'megesznek' pl.: oklevél papír, de pontosságuk nem a legjobb. A hártya eleje és hátulja nem biztos hogy tökéletesen fedi majd egymást.
#1-es megoldására szavazok én is. Vagy online lehet rendelni saját kártyapaklit pl.: fotósboltban. Megérné ott is megkérdezni.
Rendben, köszönöm. ^^
Akkor lehet mégis csak a laminált verzió marad egyelőre.
Mindenesetre megérdeklődöm előtte.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Sikerült azóta nyomtatnod? Én is mindig bajban vagyok és eddig a keményebb papírra nyomtatás+laminálás kombót választottam, de most tarot paklit szeretnék nyomtatni, amire lehet, hogy egy szebben kinéző papírra beneveznék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!