Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kell csinálnom, ha júniusb...

Mit kell csinálnom, ha júniusban lejár a SIM kártyám?

Figyelt kérdés

Mit kell tennem ahhoz, hogy ne járjon le? (Telekom)

A Telekom appon belül szerettem volna egy 5GB-os mobilnetet venni.

Ezt írja ki, amikor rámegyek: ,,5GB adatmennyiség, amit belföldön és EU-ban is felhasználhatsz. Az adatmennyiséget addig használhatod, ameddig el nem fogy, vagy a SIM kártyád érvényességi ideje le nem jár.

Érvényesség: június 10”

Egy hónap alatt biztos, hogy nem használok el annyit, hónapokig szoktam használni, mindig ezt a csomagot veszem. Mit kell tennem ahhoz, hogy ne veszítse érvényességét a kártyám júniusban? El lehet valahogy intézni interneten, vagy mit kell tennem?

(U.i.: Légyszi valaki segítsen mert eléggé kétségbe estem, hogy megszűnik júniusban a SIM kártyám! A segítséget előre is hálásan köszönöm!!)

2021. máj. 14. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom Domino csomag (feltöltőkártyás). Ilyen esetben fel kell tölteni valamekkora összeggel. 1 évvel az utolsó feltöltés után jár le a kártya.
2021. máj. 14. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell töltened. 3000 Ft alatti összeg esetén 90 napig, 3000 Ft vagy a feletti összeg esetén 365 napig lesz érvényes a feltöltéstől számítva.
2021. máj. 14. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Hibásan van ott kiírva a dátum, már jeleztem nekik, eddig semmi.

Nyugi :)

2021. máj. 15. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kártyás vagy érdekes hogy nem vagy tisztában a működésével. A SIM kártya érvényessége a rátöltött pénztől függ. 1500Ft rátöltésével onnan kezdve fél év, 3000 vagy több feltöltésével pedig 1 év a lejárati idő. Vagyis ha nem használod sokat telefonálásra a kártyád és nem fogy a pénz, nem kell töltened, akkor is legalább 1 évente kell tölts rá pénzt hogy érvényes maradjon a kártyád. Az internet pedig addig használható amíg érvényes. Vagyis ha most június 10-et ír, akkor azzal együtt a SIM kártyád is csak addig érvényes. Ha ma feltöltesz rá 3000-t, akkor 2022.05.15-ig érvényes lesz a kártyád ÉS a mobilneted.
2021. máj. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!