Tegnap megérkezett a laptopom operációs rendszer nélkül. Ráraktam a windows-t de rossz a laptop és vissza szeretném küldeni. Ehhez le kell törölni a windws-t. Hogyan tudom letörölni?
Figyelt kérdés
A laptop egy dell g15 5511 ha segít valamit
i5-11400h
8gb ram
rtx 3050
2021. dec. 22. 13:00
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs igazam, de formattáld újra a gépet.
2/8 anonim válasza:
Elindítod újra a telepítőt, és annak egyik lépése lesz a kiválasztandó meghajtó, ott a beállításoknál a formázás. Formázás után pedig ne folytasd a telepítő lépéseit, így nem lesz rajta semmi (beleértve azt is, hogy ha FreeDOS volt rajta, az sem).
4/8 anonim válasza:
Átnézted a support oldalát is? [link] Hátha ott találsz megoldást a problémádra? https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Telepítetted a drivereket? [link]
5/8 anonim válasza:
Megis mit jelent ebben az esetben hogy rossz a laptop? Lehet csak user error.
6/8 anonim válasza:
Igen, én is erre gondoltam, ezért javasoltam a supportot átnézni. Az előző kérdéséből is csak annyi derült ki, hogy "bármilyen játékot próbálok ki 4 fps-em van".
7/8 anonim válasza:
Visszaküldheted így is, de szerintem kizárt, hogy a géppel lenne probléma.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült
2021. dec. 27. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!