Hol kell beállítani, hogy a tálcán ne vonja össze egy ikonná az épp nyitott, azonos alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
5 word van nyitva, és nem szeretném ha a tálcán csak 1 látszódna, nyugodtan bontsa ki 5 részre, könnyebb úgy dolgoznom. A gépház, személyre szabás, tálca részben nincs ilyen.2021. dec. 21. 15:23
1/7 anonim válasza:
Már hogyne lenne. Ott van az, "Tálcagombok összevonása" legördülő lista. Be lehet állítani, hogy "Soha".
2/7 A kérdező kommentje:
A prohardveren találtam egy nyári hozzaszólást, melyben írjak hogy a csoportosítás alapértelmezett a w11 ben és nem lehet módosítani. Egy angol cikket is belinkel ahol ezt taglalják
2021. dec. 21. 15:56
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt azután találtam hogy kiírtam ide a kérdést :)
2021. dec. 21. 15:59
5/7 A kérdező kommentje:
De ez így elég dühítő most :(
2021. dec. 21. 16:02
6/7 anonim válasza:
Egy szóval nem írtad a kérdésedben, hogy Windows 11-ről van szó...
7/7 anonim válasza:
#1 lepontozott vagyok
Már megbocsáss kedves kérdező, de megmutatnád, hogy a kérdésedben hol van szó a Windows11-ről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!