Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen fülhallgatót vegyek?

Milyen fülhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Huawei Freebuds lite-om van,de kiseik a fülemből így nem tudom milyet kéne vennem.

Max.25k; zajszűrés nem fontos de előny, az üzemidő sem lényeges, de ne merüljön le azért 30 perc alatt.

2021. dec. 21. 15:18
 1/7 anonim válasza:
Fejhallgatóbol tudok csak ajánlani eggyet:Hama BTH calipso nekem is az van nagyon jó akumlátorral rendelkezik elég jó mély hang,kényelmes,külső zajokat is jócskán meg szűri nekem be vállt
2021. dec. 21. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy bluetooth fülhallgatóm volt/van, Skullcandy Indy Fuel. Akciósan sikerült beszereznem 25k-ért. Nincs benne aktív zajszűrő, de maga a szilikonharang szűri a zajokat. 30 órát bír összesen (6 óra a fülhallgató + töltőtokkal 24 óra) Van rajta még egy plusz szilikon rész, ami nagyon jól a fülben tartja és nem nagyon tud kiesni. Plusz ennyi pénzért szerintem elég jól szól. Ha nem vennél addig mást, érdemes megvárni míg akciós lesz megint.
2021. dec. 21. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Az Earfun fülhallgatókkal szemezgettem, azon belül az air/free pro 2 készülékekkel.

Vkinek tapasztalat?

2021. dec. 21. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Ui: köszi mindkettőtöknek a gyors választ, de csak fülhallgatókba gondolkozom, a skullcandynek utánnanézek
2021. dec. 21. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezt ajánlom: Sennheiser IE 900

2022. jan. 9. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: Miért nem egyből a Sennheiser HE 1-et ajánlod?

Leírta hogy 25 ezerig keres maximum.

2022. jan. 10. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

6 - igen, ez valóban minőségibbnek tűnik.

a Sennheiser HE 1-et ajánlom a megtekintett videók alapján

2022. jan. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!