Számítógép portalanításhoz milyen mini kompresszort ajánlanátok?
Totál hozzánemértő vagyok, ajándékba lenne a férjemnek jövőre. Megköszönöm, ha linkeltek is megfelelőt.
Köszi!
Nem tudom, hogy megfelelő-e, a Google-n ez volt az első találat.
Arra nem kell kompresszor, hacsak nem tizesével takarítja napi szinten. Erre a célra bőven elég évente 1-2 levegő spray is.
Nekem pl van egy 30 mm-es ecsetem és egy rossz hajszárítóm, ami csak hideget fúj. Az ecsettel fellazítom a port, a hajszárítóval meg kifújom évente kb egyszer.
Total folosleges beruhazni ilyenre.
Max levego spray, de meg annelkul is lehet boldogulni.
Nem felesleges. nem csak erre használható a kompresszor. Bár, ha csak egy kis lakásról van szó, se bicikli, se matrac, se semmi felfújható és takarítani való dolog, akkor tényleg fölösleges. Amióta van kompresszorunk, azóta mindenre használom igaz mini kategóriában van, de 1100W-os 8 bar 230V-os, kb autó gumit felpumpáltam vele, annyira h gumisig eltudjak jutni vele.
Szóval, attól, h mini még sok mindenre használható és nagyobb teljesítményűt vegyél.
Nagyítót is szerezz majd be hogy megtaláld az SMD komponenseket a földön.
1. Ha nagyon közelről fújja például az alaplapot akkor simán lerepülhet egy alkatrész.
2. A levegő páratartalma lecsapódik a kompresszorban majd egyszer csak távozik. Ha szerencséd van akkor nem a processzor foglalatába.
Én nem javasolnám a kompresszoros géptakarítást.
Most is kompresszorral portalanitja, csak ahhoz le kell vinni a gepeket apukajahoz, akinek van rendes kompresszorja (autoszerelo). Elegge ert hozza, es rengeteg penze van benne, (lasd mostani videokartya arak) nem hinnem hogy a tobbszazezres alkatreszeket kockara tenne ezzel.
Masreszt szamitogep szervizes ismeros is ugyanigy kompresszorral portalanit.
Ajanlast kertem, nem kioktatast ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!