Mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés
Ma reggel leejtettem a telefonomat, és nem kapcsol be egyszerűen, felhívni fel lehet, meg rezeg ha értesítés jön, de ha bekapcsolom egy ilyen zöldes kis halvány fény jön és az se mindig.

2021. dec. 20. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor bekapcsol, csak nincs kép.

Ha nincs betörve, nem látsz fizikai sérülést, akkor elképzelhető, hogy van olyan szerencséd, hogy csak kicsúszott a kijelző szalagkábele. Őszintén szólva én még ilyet nem láttam, de elképzelhető...

Mindenesetre ez is szerviz téma, nem olcsó...

Gyorsan vállalj el pár nap diákmunkát! És megkeresed a kijelző árát.

40 ezer körüli összegre számíts, ha cserélni kell... tehát ha régebbi telefon, akkor ez gazdasági totálkárral egyenértékű.

2021. dec. 20. 09:44
 2/5 A kérdező kommentje:

40 ezer?

Láttam kijelzőket neten1 10-12 ezerért, javítást 8 ezerért, de 30-ért is

Be se merek menni szinte a szervízbe, mivel csak 10 ezrem van lol

2021. dec. 20. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:
A telefon egyébként Samsung Galaxy A40
2021. dec. 20. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szervízben ingyen is lehet kérdezni.
2021. dec. 20. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Telefonja válogatja... erre lehet megúszod 30-ból. A 10 ezres kijelző nem tudom milyen minőségű lehet... legyél szkeptikus vele, de egy próbát megérhet. Szerviztől kérdezz inkább, neki több tapasztalata lesz ezügyben.
2021. dec. 20. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!