Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a legjobb, legérdekesebb...

Mi a legjobb, legérdekesebb kütyüd?

Figyelt kérdés

2021. dec. 16. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Azt hiszem, hogy a Logitech mx300 egerem, aminek eszmei értéke van mára már.

Legenda övezi, és nem fogsz találni, csak extrém ritkán eladót, mert akinek ilyene van, az tudja mit birtokol, és eszébe sem jut eladni.

2022. febr. 23. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Milyen értelemben legjobb? Iletőleg: a legérdekesebb korántsem bizts, hogy a legjobb, legalábbis teljesítményét illetően.

Van egy HP iPaq kéziszámítógépem. A munkahelyemen leselejtezték, szóval még hálásak is voltak, hogy a "hulladékot" elvittem. :) Közel tökéletes állapotban van, még az akkumulátora is jó. Igaz, egy okostelefon már bőven kiváltja a funkcionalitását, de mégis jobban szeretem használni.

Aztán van egy 3C! márkájú (eredetileg Golden Time Corporation) LT-286 laptopom, igaz, a tápegységét javítani kell, de egy igazi ritkaság.

2022. ápr. 30. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

11

Ilyenem volt gyerekkoromban, tök jókat quakeztem vele anno :)

Van még egy ms1.1a egerem is valahol.

2022. aug. 4. 16:17
 14/16 NTBS ***** válasza:
61%
Régi nintendó.
2022. aug. 4. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
61%

Nagymamám ilyen lyukkártyákra jegyzetelt még kb. 10 éve is... Zöld biztosan volt, de mintha több színben lettek volna.

Egyébként nekem most egy ESP32-es vezérlővel rendelkező reléket és bemeneteket tartalmazó lap (Kincony A32). Okos otthon kiegészítéshez szántam a meglévő rendszerhez, de még csak szórakozok vele. A meglévő loxone reléket és extensionöket akarom kicserélni idővel, mert ez sokkal kompaktabb. Google hang vezérlést próbálok rá tenni. (PCn már megy, de azért azt nem triviális átírni ESP32-re)

2022. aug. 5. 00:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Van (volt) egy primo számítógépem. Én vettem újonnan. Megvan az összes hozzávaló könyv, számla, nyugta. (Oda adtam egy gyűjtőnek)
2022. szept. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!