Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a legjobb, legérdekesebb...

Mi a legjobb, legérdekesebb kütyüd?

Figyelt kérdés

2021. dec. 16. 22:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
GNU Emacs
2021. dec. 16. 23:44
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

CD írom

halála után is hasznosan tölti mindennapjait: forró edények/tányérok alátétjeként

vagy valami kitámasztóként, súly...

de talán a telefonra aggasztható lencséket mondanám érdekesnek

csak épp mivel nem fotózok, így nem tudom minek vettem meg

van egy mini microscope szerűség is, egy darabig elszórakoztam vele, hogy megnéztem vele bogarakat meg ilyenek

2021. dec. 17. 05:34
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Egy régi, kihajthatós Samsung mobil telefon, még működik.
2021. dec. 17. 07:24
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is a dvd íróm. Ugyanis egy lomiból kukázott házam van, amiben nem volt meg az összes 5,25"-os takarólemez. Ezért 2 darab dvd írót tettem bele, hogy ne legyen lukas. Az egyik be is van kötve, biztos, ami biztos. A másiknak meg kiszedtem a belsejét, hogy ne legyen súlya, csak az előlapja van meg, hogy betömje a lukat.
2021. dec. 17. 08:16
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem túl érdekes vagy különleges, de vettem múltkor egy multimétert. Forrasztgatáshoz, kezdő bütyköléshez tökéletes. Meg mindenfélét lehet mérni vele a műszerészeti szinten. 20A-ig a konnektorból is tudok mérni. Pl tudom azt is, hogy nem 230V volt a konnektorunkban múltkor, hanem csak 226V 🤷‍♂️

Van PATA-mSATA átalakítóm. Azaz régi laptopokat fel tudok turbózni vele. Múltkor vettem, gondolom ilyen fos thin clientekból maradt 32GB SSD-ket 1500 ft/db. Vettem is 5-öt, hogy jól el legyek látva. Jól megy... kis retrózás, gördülékenyen.

LG tv-nkhez van a mutogatós távirányító. Az nagyon bejön nekem... sokkal jobb, mint a versenytársak.

2021. dec. 17. 11:09
 6/16 Hintalow ***** válasza:
83%
Hát talán a Creality CR-10 3d nyomtatómat mondanám, ami most is itt zakatol és egy szerepjáték környezeti elemet készít.
2021. dec. 21. 11:23
 7/16 anonim ***** válasza:
63%

Van otthon egy ilyenem:

[link]

2021. dec. 21. 22:56
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Ableton Push 2
2021. dec. 29. 11:07
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Egy kb. 50 éves számítógép memória modulja (ebayről), amit most próbáláok életre kellteni.
2022. jan. 20. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Egy ősidőkből származó lyukkártya. A mérete a régi egydollároséval megegyező.

[link]

2022. febr. 3. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!