Mi a legjobb, legérdekesebb kütyüd?
CD írom
halála után is hasznosan tölti mindennapjait: forró edények/tányérok alátétjeként
vagy valami kitámasztóként, súly...
de talán a telefonra aggasztható lencséket mondanám érdekesnek
csak épp mivel nem fotózok, így nem tudom minek vettem meg
van egy mini microscope szerűség is, egy darabig elszórakoztam vele, hogy megnéztem vele bogarakat meg ilyenek
Nem túl érdekes vagy különleges, de vettem múltkor egy multimétert. Forrasztgatáshoz, kezdő bütyköléshez tökéletes. Meg mindenfélét lehet mérni vele a műszerészeti szinten. 20A-ig a konnektorból is tudok mérni. Pl tudom azt is, hogy nem 230V volt a konnektorunkban múltkor, hanem csak 226V 🤷♂️
Van PATA-mSATA átalakítóm. Azaz régi laptopokat fel tudok turbózni vele. Múltkor vettem, gondolom ilyen fos thin clientekból maradt 32GB SSD-ket 1500 ft/db. Vettem is 5-öt, hogy jól el legyek látva. Jól megy... kis retrózás, gördülékenyen.
LG tv-nkhez van a mutogatós távirányító. Az nagyon bejön nekem... sokkal jobb, mint a versenytársak.
Egy ősidőkből származó lyukkártya. A mérete a régi egydollároséval megegyező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!