Intel5-ös processzor vagy Ryzen5?
Mindegyik jó lehet... itt inkább a felhasználási cél és az árkeret a lényeges. Olcsó belépő kategóriában abszolút az 5500U a nyerő. 6 mag, 12 szál. Jó időtállónak hangzik.
De ha valami gamer cuccot keresel, akkor inkább fejtsd ki az igényeidet. Mivel laptopról van szó, ezért nincs értelme proci alapján választani (főleg nem a középkategóriában). Gamer gépeknél a GPU lesz a lényegesebb...
Szia!
En Rynzen 5ös vagyok,1 éve, és már voltam i5-al is, én a ryzent mondom.
Fizikailag nem hangos a gépházban, és feladatkezelőben rebdszeresen ellenőrzöm,és max. 10%-ig megy fel, úgyhog csak a chrome van nyitva.
Én a Ryzenre szavatok
#8:
Igen de neked azért mert valami nem jól van beállítva. Vissza kellett volna vinned oda ahol a rendszert felrakták rá ( amikor kicserélték a forrasztott processzort xD ) hogy állítsák be. Ezt a kérdésed alatt senki nem írta le neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!